2016. szeptember 10., szombat

Újra aktív + infók

passive-aggressive-animatronics.tumblr
Hosszú idő után megint itt vagyok és írok.Ne haragudjatok csak mostanában nagyon sok problémám volt ,amik szerencsére megoldottak ,így megint folytathatom a blogot!

Pár új dolog lesz viszont :

Az(ok) a fejezet(ek) amik kint van(ak) eddig ,az(ok) csak demó(k) nem lesznek törölve de Újra fogom az egészet írni és feltölteni.Az egész FNaF sztorihoz (ami a könyvből/játékból derült ki) nem leszek hű.Saját lesz minden ,de nem hagyom figyelmen kívül a fandomot/könyvet/játékot.Ha nem tetszik ,ahogy a történetet írom ,akkor nem kell olvasni.
  Képeket és ötleteket ,amik nem sajátok azoknak a kitalálóját ,vagy a bejegyzés végén vagy a kép alatt megemlítem.
   Időmtől függően próbálok heti 2-4 bejegyzést kitenni ,és mindig előre szólok ha nincs kedvem/időm föltenni ,hogy azért tisztába legyetek vele.
  Ha az olvasók szeretnék ,majd a megismert szereplőkkel(+az íróval :3) lehet "felelsz vagy mersz" vagy "sztori mesélő"játékot játszani ,ami csak időtöltésre fog szolgálni.Ezt majd ti döntitek el.
   Öt évadot tervezek ,amit sztoritól eltérve ,de minimálisan azt követve fogom írni ,mint azt már fönn említettem.
   Mivel ez a blog nem túlzottan ismert ,így ha tetszik ,akkor nyugodtan lehet szólni ismerősöknek akik szeretik a játékot, és érdekelné őket ,de akármekkora is a nézettség ,én nem hagyom abba. :3

Még egyszer bocsi a sok szünetért ,de megpróbálok mostantól rendszeresen írni!

Puszi ,pacsi
-az író
  

1 megjegyzés:

  1. Jó újra olvasni :) Már várom látom az első kettő kint is van lec ríd :D

    VálaszTörlés